Carson Drew – Kittys pappa

Carson Drew är Kittys pappa. Han är änkling, advokat och modern/obekymrad. Han uppmuntrar gärna Kitty till självständighet och verkar inte särskilt bekymrad när Kitty ger sig ut på äventyr eller hamnar i klister. Det ska inte mistas för att han inte bryr sig men Carson Drew verkar älska sin dotter mest av allt i hela världen.

Det är inte heller ovanligt att han själv hamnar i klistret i form av olika sorters faror eller kidnappningar. Då är det Kitty som kommer till undsättning. Det är inte heller ovanligt att han tar hjälp av sin dotter när det gäller hans egna professionella fall. Han tvekar inte heller i att utnyttja sin ställning när Kitty behöver hjälp för att lösa något knepigt.

När allt sedan löst sig på slutet är Carson stadig som en ek. Alltid världens stoltaste pappa till en av världens bästa dotter och detektiv.

I filmserien som kom på 30-talet spelades Carson Drew av John Litel. Senare spelades han av William Schallert i TV-serien från 70-talet. Brett Cullen spelade honom i Disneyfilmen från 2002 och Tate Donovan i filmen från 2007.

2019 kommer en ny film och då kommer Carson Drew spelas av Sam Trammell, mest känd från ”True Blood”.

I filmerna brukar han porträtteras som aningen strängare och motvillig till Kittys upptåg än i böckerna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s