Ny TV-serie om Kitty får grönt ljus

Det amerikanska tv-bolaget CBS har länge varit intresserade av att blåsa liv i en ny serie om Kitty och nu är det dags. I dagarna har tv-nätverket CW har fått grönt ljus för att påbörja arbetet med ett pilotavsnitt. Det rapporterar tidningen Deadline.

En ny serie med Kitty har länge legat och bubblat hos tv-bolagen i USA. För ett par år var serien ”Drew” nära att starta på CBS. Detsamma gällde på NBC. Båda serierna skulle fungera som en uppföljare till böckerna. Det skulle handla om en något äldre Kitty som flyttat till storstaden och börjat jobba som polis. Huvudrollen skulle spelas av Sarah Shahi (se bild).

Nu har man skrotat den idén och gått tillbaka till en mer traditionell variant där Kitty är 18 år. Det första avsnittet utspelar sig efter studenten. Kitty förbereder sig för att lämna River Heights för collage, men så inträffar en familjetragedi och Kitty hamnar mitt i ett kusligt mysterium istället. Serien ska vara inspirerad av de klassiska böckerna. Utvecklare är skaparna bakom Gossip Girl och (nya) Dynasty.

Jag tycker det låter intressant och hoppas att serien kan fylla 70-talsseriens fina skor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s