Kittynytt – Fira att Kitty fyller 90 – TV-serien förlängs, med mera

Den 28:e april fyller kitty 90 år. Så hur ska man egentligen fira? Här kommer mina förslag.

Givetvis tycker jag att man ska läsa valfri Kittybok.

Gillar man inte det kan man ju alltid ge TV-serien en chans. Apropå den så har jag glada nyheter… CW har meddelat att den får fortsätta nästa säsong också. I samband med Coronautbrottet la man tillfälligt ner inspelningen men den återupptas så fort det blir möjligt igen.

Nyligen släpptes också en ny Kittybok som baseras på TV-serien. Även om den utspelas innan. Den skrev jag mer om i det här inlägget. Kanske är du intresserad av den?

Personligen kommer jag att delta i en onlinediskussion på Facebook i gruppen Nancy Drew Book Club Där kommer vi att diskutera böckerna i turordning. Vi börjar alltså med ”Kitty som detektiv – Klockmysteriet” och diskussionen startar på lördag den 2:a maj. Om man är intresserad är det bara att ansöka om medlemskap i gruppen. Diskussionen sker på engelska.

Utöver det tänkte jag ta någon bild på mig och något Kittyrelaterat. Förslagsvis med hashtaggen #KittyFyllerNitty. Joina gärna! Blir vi många lägger jag upp en snurra med alla bilder. 😀

Jag kommer också ha lite koll på vad Arglefumph: The Nancy Drew Dude kommer att ha för sig. Han driver en kanal där han ofta spelar Kittyspel. Under Coronakrisen har han spelat sig igenom samtliga och dem kan du se via hans kanal. Jag gissar att han även kommer att göra något i samband med årsdagen. Är du intresserad kan du börja följa honom via den här länken: https://www.youtube.com/user/arglefumph

Sedan kan man ju alltid köpa något. Under april släpptes den första delen i Dynamites nya serie om Kitty och bröderna Hardy – The Death of Nancy Drew. Jag har inte lyckats komma över något exemplar själv än. Mest beroende på att det verkar svårt att frakta saker i dessa tider. Men förr eller senare kommer den att bli tillgänglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *