Midnight in Salem släpps i november

on

Väntan har varit lång. Först skulle spelet släppas på våren 2015, sedan på våren 2019. Nu meddelar Her Interactive att det nya Kittyspelet – ”Midnight in Salem”, kommer att släppas den 19:e November. Från och med den första oktober kommer det också att gå att förboka spelet.

Rösterna bland fansen går isär. Vissa tror att spelet aldrig kommer att komma, andra är glada över att ett releasedatum äntligen är satt. Oavsett får vi hoppas att spelet verkligen blir en verklighet den här gången.

Fram tills dess rekommenderar jag spelen som redan finns. Jag håller själv på att ta mig igenom dem och tänkte försöka hinna med alla innan ”Midnight in Salem”. De jag inte har kunnat spela själv har jag tittat på med hjälpa av Youtube. Funka fint. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *