Ny TV-serie om Kitty får grönt ljus

Det amerikanska tv-bolaget CBS har länge varit intresserade av att blåsa liv i en ny serie om Kitty och nu är det dags. I dagarna har tv-nätverket CW har fått grönt ljus för att påbörja arbetet med ett pilotavsnitt. Det rapporterar tidningen Deadline.

En ny serie med Kitty har länge legat och bubblat hos tv-bolagen i USA. För ett par år var serien ”Drew” nära att starta på CBS. Detsamma gällde på NBC. Båda serierna skulle fungera som en uppföljare till böckerna. Det skulle handla om en något äldre Kitty som flyttat till storstaden och börjat jobba som polis. Huvudrollen skulle spelas av Sarah Shahi (se bild).

Nu har man skrotat den idén och gått tillbaka till en mer traditionell variant där Kitty är 18 år. Det första avsnittet utspelar sig efter studenten. Kitty förbereder sig för att lämna River Heights för collage, men så inträffar en familjetragedi och Kitty hamnar mitt i ett kusligt mysterium istället. Serien ska vara inspirerad av de klassiska böckerna. Utvecklare är skaparna bakom Gossip Girl och (nya) Dynasty.

Jag tycker det låter intressant och hoppas att serien kan fylla 70-talsseriens fina skor.

Uppdateringar om den här TV-serien hittar du under nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *