Spökskrivaren Wilhelmina Rankin

Det är alltid trist när Internet saknar information. Och när det gäller Wilhelmina Rankin är det fallet. Jag har inte lyckats hitta någon information om henne alls. Därför blir det här ett väldigt kort inlägg.

Kitty och nyckelmysteriet
Boken som Wilhelmina var med och skrev.

De flesta av Kittys spökskrivare brukar ha en skrivkarriär vid sidan av. Fylld med böcker under andra pseudonymer eller i eget namn. Det hittar jag inte för Wilhelmina. Det enda vi vet om Wilhelmina att hon tillsammans med Harriet Stratemeyer skrev ”Kitty och nyckelmysteriet”. Året var 1951. Resten får vi fantisera ihop. 😀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s