Tunji Kasim kniper rollen som Nick/Ned Nickerson

Tillsättningen av rollerna till den nya Nancy Drew-serien pågår för fullt och nu har serien hittat sin Ned i Tunji Kasim. Ett vågat val tycker många. Personligen tror jag att det är ett genidrag.

 

Tunji är nämligen den mest välrenommerade av tillsättningarna hittills. Han kommer ursprungligen från Skottland och tidigare har vi sett honom i ”Nearly famous” och i ”Shetland” (som brukar visas på SVT). På senare år har han främst stått på scen i Shakespeares ”Love’s Labour’s Lost” och ”Antony and Cleopatra”, där han spelade mot Ralph Finnes. Snart syns han även i filmen ”The Good Liar” där han spelar mot Helen Mirren och Ian McKellen.

I den nya serien kommer han att spela Ned Nickerson som de lämpligen döpt om till ”Nick”. Förmodligen eftersom det känns lite mer modernt än Ned. Upplägget i serien är att Nick spåddes en framgångsrik idrottskarriär. Tanken var att han skulle fortsätta sina studier på collage genom ett stipendium han fått. Istället blir han kvar i River Heights, där han precis som Nancy misstänks för mord. Han börjar därför jobba som bilmekaniker.

I väntan på hans insats som Nick kan vi kolla på när hans rollprestation i ”Shetland”.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: