Carson Drew – Kittys pappa

on

Carson Drew är Kittys pappa. Han är änkling, advokat och modern/obekymrad. Han uppmuntrar gärna Kitty till självständighet och verkar inte särskilt bekymrad när Kitty ger sig ut på äventyr eller hamnar i klister. Det ska inte mistas för att han inte bryr sig men Carson Drew verkar älska sin dotter mest av allt i hela världen.

Det är inte heller ovanligt att han själv hamnar i klistret i form av olika sorters faror eller kidnappningar. Då är det Kitty som kommer till undsättning. Det är inte heller ovanligt att han tar hjälp av sin dotter när det gäller hans egna professionella fall. Han tvekar inte heller i att utnyttja sin ställning när Kitty behöver hjälp för att lösa något knepigt.

När allt sedan löst sig på slutet är Carson stadig som en ek. Alltid världens stoltaste pappa till en av världens bästa dotter och detektiv.

I filmserien som kom på 30-talet spelades Carson Drew av John Litel. Senare spelades han av William Schallert i TV-serien från 70-talet. Brett Cullen spelade honom i Disneyfilmen från 2002 och Tate Donovan i filmen från 2007.

2019 kommer en ny film och då kommer Carson Drew spelas av Sam Trammell, mest känd från ”True Blood”. Samma år kommer också en ny serie där för Freddie Prinze Jr skulle spela Carson men sedan gick rollen till Scott Wolf istället.

I filmerna brukar han porträtteras som aningen strängare och motvillig till Kittys upptåg än i böckerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *