Kitty Drew i sociala medier

För den som inte nöjer sig med att läsa Kittyböcker i sin ensamhet, finns det sätt att möta andra Kittyintresserade personer – främst i sociala medier. I det här inlägget tänkte jag tipsa om några av dessa.

Facebook

På Facebook finns det främst två grupper som är av intresse. Den ena gruppen fokuserar på böckerna och heter Nancy Drew Book Fans. Den andra gruppen heter Nancy Drew Game Fans och är något större. Däremot riktar den sig främst till dem som har spelat datorspelen med Kitty. (Båda är på engelska.)

Sedan har jag startat en svensk grupp som man är välkommen in i. I den tänkte jag att man fokuserar mer på de svenska böckerna specifik. Diskutera, köpa, byta, sälja. Just nu är jag ensam i gruppen så det vore trevligt med lite sällskap. Gruppen heter Kitty Drew fans!

Reddit

Det finns också Kittygrupper på Reddit (såklart). I den här Nancy Drew-tråden blandas prat om böckerna, datorspel och TV-serien med varandra. Allt som har med Kitty att göra funkar, men den kan verka lite rörig. (Språket är främst engelska.)

Instagram och Twitter

På Instagram postas det dessutom dagligen inlägg om Kitty. Kanske inte alltid på svenska men ändå.

Ungefär detsamma gäller på Twitter fast i mindre skala, särskilt ur ett svenskt perspektiv.

Snapchat och TikTok

Jag har själv valt bort både Snapchat och TikTok. Så jag vet inte riktigt hur marknaden ser ut där. Om du vet mer får du gärna dela med dig i kommentatorsfältet. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *