Ny TV-serie med Bröderna Hardy på gång!

Det är mindre än två veckor till den nya TV-serien om Kitty drar igång och serien verkar redan ha inspirerat en spin-off. Nu håller den Disneyägda streamingtjänsten Hulu på med att utveckla en serie om Bröderna Hardy, meddelar Observer.

Avsnitten ska bli ungefär en timme långa och de ska i likhet med Kittyserien handla om Hardybröderna som unga vuxna. Det ryktas också om att karaktärerna kommer att dyka upp i CW:s TV-serie om Kitty. Det är som sagt bara ett rykte. Observer säger att produktionsbolaget kommer att hålla handlingen till serien hemlig tills dess att inspelningen börjar. Vilket beräknas ske snart även om inga skådespelare ännu är tillsatta. Däremot är det bestämt att Riverdale-regissören Jason Stone kommer att regissera.

Det är inte första gången som Bröderna Hardy blir en TV-serie. Genom åren har det blivit flera stycken, där den första gjordes på 50-talet, en är animerad och den senaste var en kanadensisk produktion från 1995. Det är med andra ord på tiden att vi får en ny serie att sätta tänderna i. 😀

Jag återkommer givetvis med mer information om den nya serien när jag vet mer. Den senaste informationen om hittar du under fliken Nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *