Snart kommer det snyggaste Kittyomslaget att utses!

Efter över ett års röstade börjar vi äntligen närma oss finalen och snart återstår bara fem böcker. I finalen har jag beslutat att de sista fem omslagen kommer att ställas emot varandra, utan några fler deltävlingar. Den sista omröstningen kommer alltså att resultera i en slutlig topp fem.

Innan jag lägger upp den omröstningen tänkte jag låta fler rösta. Annars blir det orättvist för den deltävling jag la upp förra veckan, jämfört med den jag la upp för fem veckor sedan. Jag kommer därför att avvakta fler röster och lägger upp finalen i början på 2021.

Innan dess får du gärna se till att just dina favoriter klarar sig till finalen. Det gör du genom att rösta på dem på den här sidan.

Tills dess önskar jag alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *