Kittymerch och DIY

on

Igår föreslog Facebook att jag skulle investera i ett par Nancy Drew-skor. Sagt och gjort, jag kunde inte motstå. Jag planerar också att sticka en egen Kittytröja inspirerad av ByGumByGollys idé. När det gäller Kitty, merch och DIY finns det grejer men tyvärr inte så mycket för den svenska marknaden.

Ibland brukar jag gå in och kika på Etsy för att se om det finns några roliga idéer där också. Antingen att göra själv eller att köpa. Hittills har jag inte hittat något riktigt ess men det finns fina saker:

  • En julgransdekoration. Kulan innehåller texter från själva böckerna och sedan en bild från boken. (De amerikanska böckerna har mer illustrationer än de svenska Kittyböckerna.)
  • Några pins med texten ”What would Nancy Drew do?” (Vad skulle Kitty Drew göra).
  • Örhängen.
  • ”Shadow ranch” Soyaljus. 🙂
  • Anteckningsbok (med svenskt Kittyomslag)

Sedan har Kittyspelstillverkaren Her Interactive en avdelning på sin hemsida för Kittymerchendise. Den innehåller bland annat pussel, tröjor muggar och annat.

Sedan har Nancy Drew Sleuths en del saker till försäljning. (Jag tycker att sidan är lite rörig men grejerna finns där om man klickar runt lite.)

DIY

Min personliga favorit är ändå när man gör saker själv. För några år sedan stickade ByGumByGolly en egen Kittytröja. Den är superfin och syns här intill. Här är länken till det projektet.

Att göra egna anteckningsböcker av gamla böcker är ju inte heller en dålig idé. Förutsatt att man inte vill läsa boken istället.

Jag hittade också den här videon med en kvinna som gör handväskor av gamla Kittyböcker:

Jag här länge tänkt att jag ska designa mina egna bokmärken inspirerade av Kitty. Svenska Kitty. Så håll utkik efter dem. Om jag inte har blivit helt absorberad av den där Kittytröjan innan dess. 😀

Om du har några idéer, känner till svenska Kittycrafters eller annat dela gärna information i kommentarsfältet.

55788378_436209630449546_1136722034722603008_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *