Nancy Drew and the Hardy Boys – The Big Lie, del 1

THE BIG LIE är ett Nancy Drew- och Hardy Boys-mysterium som skiljer sig från allt du tidigare läst. Fenton är nämligen död och bröderna Joe och Frank Hardy misstänks ha mördat honom. Därmed börjar den stilla hamnstaden Bayport att förvandlas från en idyll till ett mörkt ställe med tvivelaktiga personer. Då gör bombnedslaget Kitty Drew entré. Hon har bestämt sig för att rentvå bröderna.

Följ med på en noirversion av Kitty och Bröderna Hardy. En hårdkokt berättelse fylld av av bedrägeri, falskspel och dames. Välkommen till Bayport!

Bröderna Hardy - Big lie
Bröderna Hardy har hamnat i ordentliga bekymmer. De anklagas för att ha mördat sin egen far.

Historien börjar med att berätta om hur Fenton Hardy, bröderna Hardys pappa, plötsligt anklagas för korruption. Det hela leder till att familjen Hardy snart blir utfryst från gemenskapen i Bayport. Det leder också till att Fenton så småningom tar sitt eget liv. Men polisen tror att det ligger mer bakom dödsfallet – att bröderna gemensamt ligger bakom hans mord. Därför måste de rentvå sina egna och Fentons namn. Kitty ställer givetvis upp på pojkarnas sida. Hon verkar dessutom ha en plan.

Kitty - big lie
Kitty gör entré med en tuff uppsyn och vassa läderbrallor.

Den här serien gavs ut av serieförlaget Dynamite Comics och det är den första av sex delar i The Big Lie-historien . Tecknare är Werther Dell’Edera och historien är skriven av Anthony Del Col. Första delen sträcker sig över 32 sidor och gavs ut i Mars, 2017.

Läs mer om nästa del här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *